Keresés az erőforrások között
TeamRakaca.hu horgászportál

TeamRakaca.hu horgászportál

A teamrakaca.hu weboldal Magyarország egyik legnagyobb mesterséges tavának a Rakaca-víztározónak hírportálja.
dev2015-08-22 13:50:20 488

Meglátogatom a weboldalt!

A teamrakaca.hu weboldal Magyarország egyik legnagyobb mesterséges tavának a Rakaca-víztározónak hírportálja. Pontosabban a tározó horgászainak nyújt minden, a horgászattal kapcsolatos információt.

Az oldal létrehozója önkéntes csapatunk, a Team Rakaca, amely mozgalmat indított a tározó mára lestrapált állapotának helyrehozatalára. A kétkezű munkák és rendezvények szervezése mellett az egyik nagy hiányt pótoltuk azzal, hogy egy weboldal létrehozásában is gondolkodtunk.

Nem volt egyszerű egy önkéntes anyagi forrásokkal nem rendelkező csapatnak weboldalt létrehozni.

Mivel pénz nem volt rá, így magunknak kellett létrehozni és üzemeltetni az oldalt. Sok olyan zsákutcát megjártunk online weboldalszerkesztőkkel, amit elkerülhettünk volna, ha egy év után egyből rátalálunk a uCoz-ra. Nem tartott egy hétbe hogy átlássuk a rendszert, s közel két év után kontrolláltuk az oldal minden részét. Ingyen semmit nem várhatunk el ma, ezért elő is fizettünk plusz tárhelyre, a reklámmentességre, és egy domain nevet is kértünk oldalunknak. Ma weboldalunk ott van az elsők között, ha valaki a tározó iránt érdeklődik, mi pedig újabb funkciókkal, folyamatos tartalmi és megjelenési frissítéssel igyekszünk éltben tartani oldalunkat. 

Amikor elakadtunk valamiben, a uCoz szakemberei készséggel álltak rendelkezésünkre a fórumokon! 

Ambícióink tovább fejlődtek, így további célunk, hogy oldalunk Borsod megye vezető horgászportálja legyen. Hosszú az út ehhez, főleg úgy hogy a grafikától a tartalmak feltöltéséig egy ember csinál mindent, s ennek az egy embernek is meg kell azért tanulni a szakmai alapjait, de itt, a uCoz-nál ez sikerülhet!

Hozzászólások (1)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva